top of page

SISTE NYTT FRA OSLOREGIONENS EUROPAKONTOR:

Bærekraftsmålene i byer og regioner – er vi i rute?

MAI. 08, 2020

Byer og regioner spiller en helt avgjørende rolle hvis FNs bærekraftsmål skal nås. Det er anslått at ca. 65 % av implementeringen av bærekraftsmålene vil skje på regionalt og lokalt nivå. OECD har nå lansert et online data- og visualiseringsverktøy på veien mot 2030.

Image-empty-state.png

EU Green Week, EUSEW og EWRC – en oppdatering

MAi. 08, 2020

Koronasituasjonen påvirker alle arrangement i EU, og EU Green Week ,som vanligvis blir avholdt på våren, er utsatt til 20.-22. oktober 2020.

Image-empty-state.png

Hospitering og studiebesøk høsten 2020

MAI. 08, 2020

Osloregionens Europakontor inviterer hvert semester våre medlemmer til å komme til Brussel på studiebesøk eller på et hospiteringsopphold. Også for høsten 2020 åpner vi opp for denne muligheten, men med forbehold om hvordan koronasituasjonen utvikler seg.

Image-empty-state.png

Nedgang i europeiske klimautslipp

MAI. 08, 2020

De strenge tiltakene og restriksjonene i forbindelse med koronakrisen har ført til mindre Co2-utslipp og mindre luftforurensing i europeiske byer.

Image-empty-state.png

News Title 03

MAR. 23, 2023

I'm a paragraph. I'm connected to your collection through a dataset. Click Preview to see my content. To update me, go to the Data Manager.

Image-empty-state.png

På tide med en Europeisk Helseunion?

MAI. 08, 2020

Koronakrisen har vist hvilke utfordringer og begrensninger EU har når det gjelder å koordinere tiltak for å bekjempe viruset. Grupperingen av sosialistene og demokratene (S&D) i Europaparlamentet gir i et åpent brev til EUs ledere uttrykk for et økt behov for en sterkere felleseuropeisk helsepolitikk.

Image-empty-state.png
bottom of page